19 Αυγ 2010

Οι χτεσινές εξελίξεις στην ΠΑΕ (Τετ. 18/8) και η κλήρωση του κυπέλλου!

Χτες Τετάρτη 18/8, εκτός από το τέλος του σήριαλ Χοσέμι, υπήρξαν και κάποια άλλα θέματα τα οποία "έτρεξαν" στην ΠΑΕ. Επίσης έγινε η αρχική κλήρωση στο Κύπελλο Ελλάδος. Μερικά από αυτά:

Πιθανός αντίπαλος του Ηρακλή στο κύπελλο ο Παναιτωλικός

Η χτεσινη κλήρωση για τις Α,Β,Γ και Δ φάσεις του Κυπέλλου Ελλάδος 2010-11 όρισε αντίπαλο του Ηρακλή στον πρώτο αγώνα για το Κύπελλο την ομάδα που προκύπτει από τους ακόλουθους αγώνες:



Ο νικητής του αγώνα Αναγέννηση Επανομής - Ηρακλής Ψαχνών παίζει με τον Παναιτωλικό για να αναδειχθεί ο αντίπαλος του ΗΡΑΚΛΗ στη Δ Φάση.
Ο αγώνας θα είναι νοκ άουτ, θα διεξαχθεί στην έδρα του αντιπάλου και προβλέπεται μέχρι και η διαδικασία των πέναλτι, προκειμένου να αναδειχθεί νικητής.
Αναλυτικά η κλήρωση των τεσσάρων πρώτων φάσεων της διοργάνωσης εδώ.



Αναδείχθηκαν οι τέσσερις αρχηγοί της φετινής σεζόν


Κατά σειρά αρχηγοί επιλέχθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές:
  1. Τάσος Κατσαμπής - Καθώς αποκτήθηκαν παίκτες στην αμυντική γραμμή, πιστεύουμε (ελπίζουμε) πως δεν θα είναι βασικός φέτος.
  2. Μπογκντάν Μάρα - Ο Ρουμάνος φαίνεται να έχει ηγετικό χαρακτήρα και επιλέχθηκε σαν 2ος αρχηγός (πιθανώς να είναι ο βασικός αρχηγός φέτος)
  3. Πίτου Γκαρσία - Γνώριζει καλά τα αποδυτήρια στο "Καύτα" - 3ος αρχηγός
  4. Γιώργος Κυριαζής - Κι αυτός επέστρεψε φέτος στον Ηρακλή - 4ος αρχηγός
*η τετράδα των αρχηγών ορίστηκε από τον προπονητή της ομάδας μας Μαρίνο Ουζουνίδη
    Σύσκεψη του Δ.Σ. της ΠΑΕ σήμερα 19/8 - Αποφασίζεται ποιοι φεύγουν, ποιοι δανίζονται

    Σύσκεψη εφ' όλης της ύλης προγραμματίστηκε για σήμερα στις 14:00 στη Μίκρα. Οι διοικούντες αναμένεται να ασχοληθούν με όλα τα ανοικτά ζήτήματα της ΠΑΕ και του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς οι μεταγραφές μπορεί να ολοκληρώνονται, αλλά θα πρέπει να αποφασισθεί και η αποσυμφόρηση του ρόστερ, με παίκτες που ενδεχομένως θα δοθούν δανεικοί, ή να αποχωρήσουν.