16 Αυγ 2010

Το ρόστερ μέχρι σήμερα...

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Σε αυτή τη θέση είμαστε πολύ καλά, μετά και από την  προσθήκη του Ματιέ Βαλβέρντ (ο οποίος στο (πιθανότατα) τελευταίο παιχνίδι του με την Τουλούζ (Γαλλικό Πρ/αθλημα) έκανε εξαιρετική εμφάνιση (σύμφωνα με τους ΑΡΔ)  συνεισφέροντας στη νίκη της ομάδας του. Πιθανώς να ανακοινωθεί σήμερα η απόκτηση του.
Έχει επίσης αποκτηθεί ο έμπειρος 34χρονος ΤΦ Δημήτρης Ελευθερόπουλος με αξιόλογο βιογραφικό (με συνολικά 237 συμμετοχές σε Ολυμπιακό, Προοδευτική, Μεσσίνα, Μίλαν, Ρόμα - χωρίς συμμετοχές στις 2 τελευταίες-, Ασκόλι, Σιένα, και Γιάννινα πέρυσι).
Υπάρχουν ακόμα ο γνώριμος Γιώργος Μπαντής (μάλλον δεν υπολογίζεται) και ο νεαρός Ηλίας Μέλκας για τον οποίο δεν φαίνεται να υπάρχουν σκέψεις να πάρει χρόνο συμμετοχής φέτος και ίσως (?) να δωθεί δανεικός σε ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας για να αποκτήσει εμπειρίες.


ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Σε σχέση με πέρυσι πιθανότατα είμαστε καλύτερα στα μετόπισθεν. Να σημειώσουμε ότι ο Γίρι Κρέιτσι έχει τεθεί υπό δοκιμή εδώ και αρκετές μέρες (αν και έχει συμβόλαιο 170.000€ -φήμες-) και μάλλον γίνονται προσπάθειες να λυθεί το συμβόλαιο του καθώς δεν έπεισε.....
Τους Κανακούδη, Αραμπατζή, Κυριαζή και Λίμα θα τους δούμε στο χορτάρι -το βιογραφικό μόνο του δεν παίζει μπάλα-. Όσο για τον Άμπραχαμ Αλετσένβου, δυστυχώς αν και έδειξε καλά σημάδια στα φιλικά (xD), τραυματίστηκε και θα παραμείνει εκτός γηπέδων για 3 περίπου μήνες. Οι μόνοι αμυντικοί που δεν άλλαξαν από πέρυσι είναι οι Κατσαμπής, Σαρακατσάνος, Κατσικάς. Ο πρώτος ίσως να μην υπολογίζεται βασικός, ο δεύτερος πιθανώς πάει για αναπληρωματικός, και σχετικά με τον 20χρονο Κατσικά το ενδεχόμενο δανεισμού μοιάζει πιθανό (?).




 ***συνεχίζεται...***