21 Αυγ 2010

Ο ΗΡΑΚΛΑΡΑΣ της Λευκάδας!

Επειδή και εγώ είμαι από τη Λευκάδα, με συγκίνησε η ιστορία του Καπετάν "Ηρακλή" στο πλοίο Makedonia Palace στη Λευκάδα (καπετάνιος Κώστας Κτενάς) (πηγή bluearena.gr)
Να είσαι γερός Καπετάν Κώστα!

πηγή bluearena.gr
Γεννήθηκε και ζει μόνιμα στην Λευκάδα, είναι φίλαθλος του Ηρακλή. Πως γίνεται; Για τον Καπετάνιο Κώστα Κτενά γίνεται. Όσοι έχουν ταξιδέψει με το πλοίο του στα νερά του Ιουνίου σίγουρα έχουν καταλάβει για ποιον μιλάμε…


alt src=http://www.bluearena.gr/images/stories/afieromata/547.jpg

Ιδιοκτήτης του «Μακεδονία Παλλάς», ο Καπετάν Κώστας φροντίζει μέσω των καθημερινών κρουαζιέρων να διαφημίζει τον Ηρακλή. Όποιος ανέβει στο πλοίο του και ξεκινήσει μία μαγευτική βόλτα από το Νυδρί, θα δει έναν καπετάνιο ο οποίος λατρεύει την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Δεν αργεί κανείς να διαπιστώσει την αγάπη του για τον Ηρακλή, καθώς μία από τις πρώτες ατάκες του κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας είναι : «Όποιος είναι Ηρακλής, να έρθει να με βρει, του έχω και δωράκι».

Με το τιμόνι στα χέρια κατευθύνει το πλοίο, διασκεδάζει τον κόσμο μα διαφόρους τρόπους, έχοντας πάντα δίπλα του μία φανέλα του Ηρακλή, δύο κασκόλ κι ένα λάβαρο της ομάδας. Πολλές φορές μάλιστα, αντί για το ναυτικό του κλασικό καπέλο προτιμά να φορά αυτό του Ηρακλή.
alt src=http://www.bluearena.gr/images/stories/afieromata/543.jpg
Όσο για το πώς έγινε Ηρακλής, η εξήγηση δίνεται με ένα επίθετο: Χατζηπαναγής. Ο Καπετάν Κώστας αγάπησε τον Ηρακλή λόγω του «Βάσια» και παρά το ότι βρίσκεται μόνιμα στην Λευκάδα συνεχίζει να ασχολείται με την αγαπημένη του ομάδα.
Στο Καυτανζόγλειο έχει αρκετά χρόνια να βρεθεί αλλά όπως μας μετέφερε θα προσπαθήσει στην πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό να δώσει το «παρών».
Ο Καπετάνιος δεν χάλασε το χατίρι στην BLUEARENA και είπε τα… δικά του στην κάμερα της, ώστε να πάρετε μία γεύση.
Εδώ το σχετικό βίντεο…