9 Σεπ 2010

Ευχάριστα νέα

Ευχάριστα νέα μας περίμεναν σήμερα από τους ανθρώπους της ΠΑΕ που ολοένα και βελτιώνονται...
1. Συμμετοχή της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ στην 75η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
2. Απάντηση σε κακόβουλα δημοσιεύματα του τύπου
3. Ενημερωτικό δελτίο 9/9 για......πολλά θέματα. Αναλυτικά:

  1. Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ θα συμμετάσχει με σταντ στην ΔΕΘ μέσω της Kid'n'fun (περίπτερο 16 της ΔΕΘ) όπου εκεί θα εκτίθενται και θα διατίθενται στο κοινό συλλεκτικά προϊόντα της ‘κυανόλευκης’ ΠΑΕ, καθώς και τα νέα σχολικά προϊόντα του ποδοσφαιρικού ΗΡΑΚΛΗ, με την καθημερινή παρουσία ποδοσφαιριστών της ομάδας, οι οποίοι θα υπογράφουν αυτόγραφα στους μικρούς επισκέπτες του Περιπτέρου και θα τους προσφέρουν μικρά δώρα.
    Μάλιστα, καθημερινά, ένας τυχερός επισκέπτης του stand της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, μέσω κλήρωσης, θα κερδίζει ένα εισιτήριο διαρκείας της Θύρας 13 για τους αγώνες της ομάδας μας τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Το stand της ΠΑΕ θα επισκεφθούν τόσο αθλητές της ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου, όσο και αυτής του βόλεϊ.
    Ωράριο λειτουργίας του Περιπτέρου:
    Καθημερινές: 17:00 – 22:00
    Σαββατοκύριακο: 10:00 – 22:00. 
  2.   Σε σημερινό (09/09/2010) δημοσίευμα στην εφημερίδα 'Sportday', ο δημοσιογράφος, κ. Χρήστος Μουτσάκης, μεταξύ άλλων, αναφέρει επί λέξει:

    '...Να σημειωθεί ότι η πρώτη δόση των τηλεοπτικών (240.000 ευρώ) καταβλήθηκε τις προηγούμενες μέρες, αλλά διοχετεύθηκε μέχρι εξαντλήσεως σε (άλλες) άμεσες υποχρεώσεις...'.

    Επίσης σε σημερινό (09/09/2010) δημοσίευμα στην εφημερίδα 'Αγγελιοφόρος' ο δημοσιογράφος, κ. Γιώργος Πασπαλιάρης, μεταξύ άλλων, αναφέρει επί λέξει:

    '...τα χρήματα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο, η πρώτη δόση του οποίου πάντως έχει εισπραχθεί και ήδη διοχετευθεί σε (άλλες) επείγουσες υποχρεώσεις...'.

    Η θέση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ στα ανωτέρω δημοσιεύματα έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι γνωστό σε όλους πως δεν έχει καν υπογραφεί ακόμη η σύμβαση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, μεταξύ της Super League και των μελών της με τη NOVA. Ως εκ τούτου, είναι αδύνατο να έχει εισπράξει η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ προκαταβολή 240.000 ευρώ και να την έχει διαθέσει σε 'άλλες υποχρεώσεις' και όχι στους ποδοσφαιριστές, όπως αναφέρεται στα εν λόγω δημοσιεύματα.

    Παρόλα αυτά, εφόσον οι ανωτέρω κύριοι αποδείξουν τα περί του αντιθέτου γραφόμενά τους, έως το τέλος της προσεχούς εβδομάδας, ότι δηλαδή η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, μολονότι δεν έχει υπογράψει σύμβαση τηλεοπτικών δικαιωμάτων, εντούτοις έχει εισπράξει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, τότε ασφαλώς θα ζητήσουμε επισήμως συγγνώμη και δεν θα κινηθούμε νομικώς εναντίον τους.

    ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ
  3. 9.9.2010
    Ενημερωτικό δελτίο
    * Ο κ. Γιάννης Βλάχος αναλαμβάνει το ρόλο του εξωτερικού συνεργάτη του τεχνικού επιτελείου της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, με αρμοδιότητα στον τομέα της παρακολούθησης και τεχνικής ανάλυσης των προσεχών αντιπάλων της ομάδας.

    * Η Super League όρισε τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής, ΗΡΑΚΛΗΣ – Λάρισα, στο Καυτανζόγλειο, να διεξαχθεί το Σάββατο 18/09, στις 17:15, με την ‘κυανόλευκη’ ομάδα να συμπληρώνει το… ‘τρία στα τρία’ στις… σαββατιάτικες αγωνιστικές υποχρεώσεις της.

    * Για το συγκεκριμένο αγώνα, η ΠΑΕ Λάρισα, με σημερινό (09/09) έγγραφό της, ζήτησε τον αριθμό των 1.500 εισιτηρίων για τις ανάγκες των οπαδών της. Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ απάντησε θετικά στο αίτημα, εξασφαλίζοντας την απαιτούμενη ανταποδοτικότητα για την αναμέτρηση του δευτέρου γύρου στη Θεσσαλική πόλη.

    * Στην εκδήλωση κατά της βίας στα γήπεδα, που διοργανώνει η Προεδρία της Δημοκρατίας την Τρίτη 14/09, στις 12:30, στο Προεδρικό Μέγαρο, κλήθηκαν να παρευρεθούν από πλευράς της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ο προπονητής της ομάδας, κ. Μαρίνος Ουζουνίδης και ο αρχηγός της, Τάσος Κατσαμπής.