10 Σεπ 2010

Ατρομητος Αθηνων - Ηρακλης Θεσσαλονικης (Δωνης-Μαρινος)

Φτασαμε λοιπον αδερφια μια μερα πριν την 2η Αγωνιστικη ,στην οποια ο Ηρακλης μας αντιμετωπιζει,στην Αθηνα στο γηπεδο του Περιστεριου ,τον Ατρομητο.

Ομαδα η οποια δεν πειθει ακομη ο Ατρομητος,λογω της κακης εικονας στην πρωτη αγωνιστικη,απο την αλλη ομως σφιχτη και επιθετικογενεις ομαδα,με παικτες καλους και δεμενους μεταξυ τους,καθως γιναν μονο 4 μεταγραφες παικτων αυτο το καλοκαιρι,με τον Καμαρα να αποτελει το hot deal των περιστεριωτων... Ο Δωνης ο οποιος δεν με εκπλησσει σαν προπονητης και ουτε τον θεωρω κατι ιδιαιτερο στον παγκο,αλλα εχει περασει την φιλοσοφια του στην ομαδα του και εχει δειξει οτι μπορει να παιξει στα ισα αλλες ομαδες... Σφιχτες γραμμες,υπερφορτωση του κεντρου και του αξονα και κοντρα επιθεσεις. Αυτο ειναι το πλανο του Δωνη,με την πιεση σε ολο το γηπεδο το πρωτο 25λεπτο.Απο εκει και περα καλειται να κανει παιχνιδι ο Μαρινος και να βαλει τα πιονια στην σκακιερα σωστα,ωστε να παρουμε την νικη σε μια εδρα που δειχνει πως θα κοψει αρκετους βαθμους φετος...

Ο Ηρακλης μας απο την αλλη προερχεται απο ενα μεγαλο αποτελεσμα κοντρα στον Ολυμπιακο πρωτη αγωνιστικη,με ψυχολογια ανεβασμενη,αλλα οχι στα ουρανια μιας και προηγηθηκε η ηττα απο τον Πανσερραικο και κακη αποδοση της ομαδας.Προσφορα ποδοσφαιρου ειδαμε το τελευταιο εικοσαλεπτο του αγωνα,οπου και πραγματικα εσβησε τον Ολυμπιακο απο το γηπεδο και οι Κομπαγιασι-Μαρα-Σολτανι κανανε οτι θελανε μεσα στο γηπεδο. Δεν πρεπει να μεινει ομως η ομαδα ουτε στην νικη επι του Ολυμπιακου,ουτε ομως στην κακη εμφανιση και ηττα απο τον Πανσερραικο μιας και τα φιλικα ειναι οτι πρεπει για να κανει τα πειραματα του ο προπονητης και καμια σημασια δεν παιζει το αποτελεσμα.

Πληθος κοσμου ψηνεται να κατεβει στην Αθηνα,μετα την νικη επι του υπεπρωταθλητη Ελλαδος,μιας και η ομαδα εχει δειξει οτι με την καταλληλη υποστηριξη μπορει να κανει πολλα. Οπως σας ποσταρε τις προηγουμενες μερες ο downfoot οι εκδρομες διοργανωνονται και ετοιμαζονται ομορφα ''πραγματα'' για την θυρα των φιλοξενουμενων... Πανελληνια πρωτοτυπια και παλι οι οπαδοι μας.... Τα εισητηρια απο πληροφοριες μας θα κοστιζουν 20 ευρω για την Θυρα 1 και θα τα προμηθευτουν οι φιλοι της ομαδας απο τα εκδοτηρια του Περιστεριου. Παμε οσοι μπορουμε να παρουμε την νικη με φωνη,να κανουμε το περιστερη Καυτανζογλειο και να μην χαλασει η συσπειρωση μας...


Ενας (μη) Ηρακληδεας




Υ.Γ. Μπραβο στα τσακαλακια της Αυτονομης για αλλη μια φορα...

Υ.Γ.2 1300 εισητηρια επισημα πηρε η ΠΑΕ,εξαντληστε τα και γεμιστε και το απεναντι πεταλο,τα περι καταβασης 3.000 και λοιπτα απο ΜΜΕ της πολης τα ακουω βερεσε...Δειξτε ποιος ειναι ο ΛΑΟΣ μας!

Υ.Γ.3 Τι αρρωστεια εισαι ρε Ηρακλη...