7 Σεπ 2010

IRAKLIS FANS on tour!!

WE 'RE GOING DOWN...
Ξεσηκωμός επικρατεί στους φιλάθλους του ΗΡΑΚΛΗ που αναμένεται να εξαντλήσουν τα εισιτήρια (1.100 + 200) για το ματς με τον Ατρόμητο στην Αθήνα... Αναλυτικά οι οργανωμένες εκδρομές από τους συνδέσμους:

BLUE BOYS
"Ο σύνδεσμος διοργανώνει εκδρομή στο Περιστέρι για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Πληροφορίες και εγγραφές, καθημερινά στα γραφεία του συνδέσμου (Βασ. Όλγας και Μοσχονησίων 27) και στο τηλέφωνο 6987-027870".

ΣΦΗΣΕ
Ο ΣΦΗΣΕ διοργανώνει εκδρομή για την δεύτερη αγωνιστική στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Τιμή εκδρομής 25€. Εγγραφές θα γίνονται μέχρι την Παρασκευή στα γραφεία του Συνδέσμου Ελευθερών 3, τηλ. 2310 246 153.ΗΡΑ ΟΛΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΟΛΟ ΜΠΛΕ!

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10
Στοπαιχνίδι του Σαββάτου μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε την μεγαλύτερη εκδρομή στη χαβούζα, των τελευταίων ετών. Μετά το Ρεσιτάλ Κερκίδας την πρώτη αγωνιστική και την ανατροπή που ξεκίνησε από τον απίστευτο παλμό της Θύρα 10, μας δίνεται η ευκαιρία να αποδείξουμε ότι είμαστε “one step beyond” και στην πρωτεύουσα.
Δε πρέπει να μείνει ΟΥΤΕ ΕΝΑ απούλητο εισιτήριο. ‘Όσοι βρεθούμε στο Περιστέρι πρέπει να δώσουμε και την ψυχή μας για το ΔΙΠΛΟ. Τα μεγάλα γούστα είναι με τα πούλμαν. Ούτε αμάξια, ούτε τρένα. ΠΟΥΛΜΑΝ
Από φέτος ο σύνδεσμος θα τηρήσει αυστηρότατο πρόγραμμα εγγραφών.
Έτσι λοιπόν για το παιχνίδι του Σαββάτου, οι εγγραφές για τα πούλμαν θα γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ και θα κοστίζουν 25€ το άτομο (χωρίς το εισιτήριο).
Θα μαζευτούμε στις 07:00 στο Ιβανώφειο και η αναχώρηση έχει οριστεί στις 08:00.


ΑΠΑΤΣΗ

Το Α.Π.Α.Τ.Σ.Η. club διοργανώνει εκδρομή στο Περιστέρι για τον αγώνα του Ηρακλή με τον ατρόμητο. Η χρονιά μας ανήκει και το αποδεικνύουμε με πράξεις! Εγγραφές και πληροφορίες καθημερινα στα γραφεία του συνδεσμου (Φώτη Κατσαρή 9, Συκιές) μετά τις 20:00.

Σ.Φ. ΗΡΑΚΛΗ "Α.Π.Α.Τ.Σ.Η. club"