22 Οκτ 2010

Ή τώρα ή ποτε

Τέρμα τα αστεία. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ βρίσκεται στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας του. Με απλά λόγια, ή γιγαντώνεσαι σε όλα τα επίπεδα και συνεχίζεις ακόμα καλύτερα αυτή την τεράστια ιστορία 100 χρόνων ή μένεις στην μετριότητα των 5.000 της γειτονιάς με μικρές αναλαμπές βλέπε CL volley, με αναπόφευκτο τέλος αργά ή γρήγορα, την διάλυση.

Τα ανοιχτά μέτωπα είναι πολλά και χρειάζονται άνθρωποι με όρεξη, μεράκι και σοβαρότητα να τα αντιμετωπίσουν. Ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ δεν πρέπει να μένει στην κριτική προς τα πρόσωπα αυτά αλλά  και να συμμετέχει ενεργά στα κοινά του συλλόγου. Δεν γίνεται να αποφασίζουν κάτι λιγότερο από 200 άτομα (στον αριθμό των μελών του Γ.Σ. αναφέρομαι) για το μέλλον του ΗΡΑΚΛΗ μας. Πρέπει όμως να αρχίσουμε... ΧΤΕΣ. Είναι θέματα όπως η Μίκρα, το κλειστό στους Χορτατζήδες, η βιωσιμότητα του Γ.Σ. που δεν δέχονται αναβολή.

Πιστεύω όλα τα άλλα (κόσμος, διακρίσεις κτλ) έρχονται μόνα τους. Πατάμε γκάζι ΤΩΡΑ και κάνουμε τον ΗΡΑΚΛΗ "ΤΟΝ" σύλλογο της πόλης μας αλλά και της Μακεδονίας ολόκληρης. Ή τώρα, ή ποτέ...