29 Δεκ 2010

Σημαντικό και εύστοχο σχόλιο Δημήτρη Βλάχου

Στις 30 Απριλίου 2011, ο Ηρακλής έχει υποχρέωση να βρεθεί στον τελικό του ΟΑΚΑ. Το οφείλει στις χιλιάδες των οπαδών του που μέσα στο κατακαλόκαιρο ξεχύθηκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, έκλεισαν τα Τέμπη και έφτασαν μέχρι την Αθήνα για να κρατήσουν ζωντανή την ομάδα. 
ΔΙΟΙΚΗΣΗ: Έχετε την χρυσή ευκαιρία να συνδυάσετε την παρουσία σας στην ΠΑΕ Ηρακλής, με την μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας τις τελευταίες δεκαετίες. Οφείλετε άμεσα να ενισχύσετε την ομάδα με παίκτες πρώτης γραμμής. Παίκτες που από τις 2 Ιανουαρίου θα πάρουν τη φανέλα βασικού σπίτι τους. Βάλτε την τρέλα σας γι’ αυτή την ομάδα, πάνω από τη λογική που επιτάσσει σφιχτή οικονομική πολιτική. Πάρτε παικταράδες που θα οδηγήσουν την ομάδα στον τελικό του ΟΑΚΑ και κανείς δεν θα σας κατηγορήσει ότι ο φετινός προϋπολογισμός πέσει έξω για διακόσιες ή τριακόσιες χιλιάδες ευρώ.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Έχεις την χρυσή ευκαιρία να αφήσουν ανεξίτηλο το στίγμα σου στον Ηρακλή. Ακόμη στην ομάδα μιλάμε για τον αείμνηστο Λες Σανον, τον προπονητή που οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του μοναδικού κυπέλλου στην ιστορία της. Βρες τρόπο να μπολιάσεις άμεσα τους υπάρχοντες παίκτες με αυτούς που θα αποκτηθούν. Στην Κέρκυρα, η ομάδα δίνει τον σπουδαιότερο αγώνα της χρονιάς. Η πρόκριση είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ και αυτό το μήνυμα πρέπει να περάσει στους ποδοσφαιριστές του.
ΠΑΙΚΤΕΣ: Έχετε πολλές δικαιολογίες για τις μέτριες εμφανίσεις μέσα στο 2010. Δεν θα έχετε όμως καμία, αν στις 30 Απριλίου 2011, ο Ηρακλής δεν είναι η μία ομάδα που θα εμφανιστεί στο χορτάρι του ΟΑΚΑ. Έχετε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να οδηγήσετε την ομάδα στον τελικό. Κέρκυρα, Ολυμπιακός Βόλου και Ατρόμητος, είναι ομάδες που ΟΦΕΙΛΕΤΕ να ξεπεράσετε και να γράψετε ιστορία με την φανέλα του Ηρακλή. Αφήστε τα λόγια και τις υποσχέσεις. Τα έργα σας μετράνε. Στις 12 Ιανουαρίου δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα στην Κέρκυρα, πέρα από τη νίκη-πρόκριση.