27 Ιαν 2011

Oυζουνίδης: "Ειδικά αυτήν τη στιγμή, χρειαζόμαστε τον κόσμο".


Για το επόμενο παιχνίδι με την Κέρκυρα: «Πρέπει να δείξουμε πολύ μεγάλη αποφασιστικότητα. Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα έχουμε πολλές αλλαγές και ίσως να μας δημιουργήσει πρόβλημα ομοιογένειας. Τα παιδιά όμως θα δείξουν μεγάλη αποφασιστικότητα και θα καλύψουν αυτό το πρόβλημα. Να λειτουργήσουμε σαν σύνολο. Ειδικά σε αυτό το παιχνίδι η ομάδα χρειάζεται ακόμη περισσότερο τη στήριξη του κόσμου. Ίσως χρειαστεί να μπουν κάποια νέα παιδιά από την αρχή. Ο ενθουσιασμός και η θέλησή τους να παίξουν, θα μας δώσουν ότι θα μας λείψει. Έχω εμπιστοσύνη σε όσους παίξουν και όσοι θα είναι διαθέσιμοι. Θα υπάρχουν αλλαγές σε όλες τις γραμμές και ίσως παίξει κάποιο παιδί που μέχρι στιγμής δεν έχει αγωνιστεί. Η διάθεση και η θέληση που θα δείξουν για να αποδείξουν την αξία τους, θα καλύψουν τα προβλήματα απουσιών».
Για τη μεταγραφή του Επαλέ είπε τα καλύτερα λόγια: «Πιστεύω ότι μέχρι αύριο θα λυθεί το πρόβλημα με την κάρτα του Επαλέ. Έτοιμος για ένα κομμάτι παιχνιδιού. Δουλεύει πολύ καλά στις προπονήσεις και μακάρι να τον έχω στη διάθεσή μου για να τον χρησιμοποιήσω. Είναι έμπειρος παίκτης, με μεγάλη ποιότητα».
Για μεταγραφές και Βέλλιο: «Το θέμα του Βέλλιου έχει κουράσει. Η ομάδα έκανε μία πολύ καλή πρόταση και περιμένουμε τις εξελίξεις.Η ομάδα έχει πολύ καλούς τερματοφύλακες. Ο Ελευθερόπουλος μας έχει βοηθήσει πολύ, ο Μπαντής δουλεύει καλά και ήρθε ένας ακόμη καλός τερματοφύλακας. Έχουμε ενισχυθεί σε όλες τις θέσεις. Όλοι οι νέοι παίκτες είναι καλοί και θα μας βοηθήσουν. Θα θέλαμε να μπουν σιγά-σιγά, αλλά με τα προβλήματα που είχαμε, δεν γινόταν αυτό.
Για τα προβλήματα στα γκολ που δέχεται η ομάδα: «Έχουμε δεχτεί πολλά γκολ από στημένες φάσεις. Όσο και να δουλεύεις στις προπονήσεις, αν δεν υπάρχει συγκέντρωση σε αυτά τα 5-10 δευτερόλεπτα που διαρκεί μία στημένη φάση, θα το πληρώσεις. Ειδικά στα τελευταία παιχνίδι δείξαμε αδράνεια στις στημένες φάσεις. Στα τελευταία παιχνίδια φτάνουμε πιο εύκολο στο γκολ, αλλά χρειάζεται περισσότερη ηρεμία στην τελική προσπάθεια. Είναι και θέμα ρέντας. Δεν μπορεί ο Γιάκομπ ή ο Σολτάνι να ξέχασαν να βάζουν γκολ».
Για τις αντιδράσεις του κόσμου: «Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να πω το τι σκέφτεται ο κόσμος ή ακόμη και η διοίκηση. Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα και δεν είμαστε όπως ήμασταν στην αρχή. Δεν υπάρχει η ίδια συσπείρωση. Το θέμα είναι η ομάδα και για να προχωρήσει, πρέπει να επανέλθουμε σε εκείνο το σημείο».
πηγή: gazzeta.gr