18 Μαρ 2011

Τι είπαν Μπρουκς και Κράβαρικ στην συνέντευξη τύπου του τελικού


Μπρουκς: "Να διασκεδάσει ο κόσμος": Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι, γιατί οι δύο ομάδες έχουν αποδείξει στο πρωτάθλημα πόσο καλές είναι. Την ποιότητα βόλεϊ που παίζουν. Εύχομαι το κύπελλο να το σηκώσει ο καλύτερος που πιστεύω ότι θα είναι ο Ηρακλής.
Ο κόσμος που θα είναι στο γήπεδο να διασκεδάσει και εμείς αυτό θέλουμε να κάνουμε σε αυτή την μεγάλη γιορτή.




Ο Άντρει Κράβαρικ με την
κούπα του 2008.
Αντρέι Κράβαρικ: "Είναι ιστορική στιγμή": Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Ορεστιάδας και στην Ομσπονδία που βρισκόμαστε σε μία πόλη που έχει προσφέρει πολλά στο ελληνικό βόλεϊ., δεν είναι τυχαίο ότι γίνεται ο τελικός εδώ. Εύχομαι η ομάδα να ανέβει στην Α1 την επόμενη σεζόν, εκεί που ανήκει.
Όσον αφορά τον τελικό, χαίρομαι ιδιαίτερα ειδικά σε αυτή την ηλικία που είμαι, βρίσκομαι σε έναν ακόμα τελικό. Για εμένα είναι ιστορική η στιγμή γιατί το τελευταίο Κύπελλο το είχαμε πανηγυρίσει το 2006 στην Αμαλιάδα. Είχαμε πολύ καιρό και χαίρομαι που αύριο θα παλέψουμε για το Κύπελλο.
Όλοι είμαστε υπεπροετοιμασμένοι για τον αγώνα. Ξέρουμε την ομάδα μας, ξέρουμε τον αντίπαλό μας. Στο πρωτάθλημα κερδίζουμε ο ένας στην έδρα του άλλου. Τώρα είμαστε σε ουδέτερο και θέλω να δω ποιος θα είναι νικητής.
Θα είναι αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Είμαι σίγουρος ότι θα παίξουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι.


από gazzetta.gr