17 Αυγ 2010

Και επισήμως Σίσιτς - Το Σάββατο 21/08 με Πιερικό

Ανακοινώθηκε στο site της ΠΑΕ η υπογραφή συμβολαίου από τον Μίρνες Σίσιτς -χώρις περαιτέρω λεπτομέρειες όπως διάρκεια(άλλα πιθανότατα μονοετές) και αποδοχές - ο οποίος έκανε και κάποιες δηλώσεις που μπορείτε να διαβάσετε στο επίσημο site (τυπικές δηλώσεις είναι, μην περιμένετε κάτι συνταρακτικό). Εμείς να του ευχηθούμε μια καλή, αποδωτική, χωρίς τραυματισμούς σεζόν στην ομάδα μας.


Ορίστηκε επίσης φιλικό με τον Πιερικό στην Κατερίνη για το Σάββατο 21 Αυγούστου στις 20:00, το οποίο πιθανότατα θα είναι το τελευταίο τεστ πριν το ματς με ΟΣΦΠ για την SuperLeague.

Όσον αφορά τις σημερινές προπονήσεις (πρωι-απόγευμα):


Στα αγωνιστικά, πρόγραμμα διπλής προπόνησης στην Μίκρα και σήμερα, με τον Sisic να συμμετέχει, πλέον στο πλήρες πρόγραμμα,
ενώ ο Soltani συνέχισε με επιφυλακτικούς ατομικούς ρυθμούς. Το τράβηγμα, που τον ταλαιπωρεί, δεν κρίνεται ως σοβαρός τραυματισμός, ωστόσο, ο Γαλλοαλγερινός μεσοεπιθετικός θα προφυλαχθεί και θα επανέλθει σε πλήρεις ρυθμούς, μόνον όταν θεωρηθεί ότι δεν διατρέχει κίνδυνο υποτροπής.
Σε σημαντικά τμήματα της ομαδικής προπόνησης μετέχει ο Ηλιάδης, ο οποίος έχει περάσει σε φάση επαναφοράς σε πλήρη δράση.