23 Αυγ 2010

Η τελική διαμόρφωση του ρόστερ

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ( και πρέπει να έχει) ολοκληρωθεί το φετινό ρόστερ του Ηρακλή, με το δέσιμο της ομάδας να είναι το νο1 πρόβλημα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Όσον αφορά τον Χοσέμι, αναμένεται να...


...είναι πανέτοιμος και βασικός στο ματς με τον Ολυμπιακό, καθώς συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία της Μαγιόρκα.
Σχετικά με τους νεαρούς παίκτες που προωθήθηκαν από την Β' ομάδα ή αποκτήθηκαν φέτος, έχει αποφασισθεί να δωθούν δανεικοί σε ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους αλλά και εμπειρίες. Αναφερόμαστε στους: Πέντσας, Στάμου, Στόικος, Μήτσικας, Νέκος και Ζαβαρίζε.

Ο νεαρός τερματοφύλακας Λιούμπος Κάμεναρ

Τελικές επαφές με Λέκι

Σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την επιστροφή του Ματίας Λέκι στον Ηρακλή. Χθες αργά το βράδυ αναμενόταν μια τηλεφωνική επαφή ανάμεσα στον πρόεδρο της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, Γιάννη Τάκη, με τον Αργεντινό κεντρικό αμυντικό, η οποία εκτός απροόπτου θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό και το μέλλον της υπόθεσης. \ Αυτό ίσως που θέτει εμπόδια στη θετική κατάληξη της υπόθεσης είναι το οικονομικό. Ας μη ξεχνάμε ότι εκτος του Κάμεναρ και της πιθανής επιστροφής Λέκι, παρεμένει ανοιχτό το θέμα του αμυντικού χαφ - οργανωτή, πιθανότατα από τη Β' Γαλλίας.