30 Αυγ 2010

Η ψυχή κάλυψε τις αδυναμίες, αλλά για πόσο ακόμα?

*Μπορείτε να στέλνετε τις απόψεις σας με σχόλια, στο Live Chat, στο Shoutbox, ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας στη σελίδα "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ"
Η νίκη του Σαββάτου μας απέδειξε πως η ψυχή μερικές φορές μετράει περισσότερο από την τεχνική... αλλά σίγουρα...
...κάποτε - και σύντομα - θα βγουν στην επιφάνεια οι αδυναμίες μας και τότε θα αρχίσει η γκρίνια, τα "πάει χαμένη και αυτή η χρονιά" κτλ κτλ... Κατά την άποψη μου, με δύο - τρεις προσθήκες πάμε καρφί για πεντάδα και τελικό κυπέλλου. Δύο μέρες έμειναν για μεταγραφές και λίγες περισσότερες για τους ελεύθερους. Εξάλλου θα υπάρχει χρόνος για να δέσει η ομάδα λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος.

1. ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ - Ο "Ελε" καλός χρυσός αλλά 30 ματς δε βγάζει. Παίρνεις έναν ισάξιο/καλύτερο και υπάρχει και ανταγωνισμός και είσαι μια χαρά. Αποχαιρετάς και τον Μπαντή το Ηρακλάκι, και τέλος. Σε αυτό το θέμα είμαστε εν αναμονή της απάντησης του Υβ Μακαλαμπέ καθώς έχει γίνει πρόταση από την ΠΑΕ.

2. ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ - Ο Καρλίνιος εντάξει είναι ανασταλτικά αλλά δε βοηθάει πολύ στην ανάπτυξη. Θέλεις έναν που να "τρώει παιδιά" αλλά να μπορεί να πάει και τη μπάλα μπροστά. Επίσης πρέπει να συνεργάζεται με τους μέσους ώστε να μην μένουν ξεκομμένοι οι επιθετικοί, κάτι που φάνηκε έντονα στο ματς με τον Γαύρο.

3. Έχετε κάποια μεταγραφική επιθυμία εκτός από τις 2 που αναφέρθηκαν παραπάνω?  Μοιραστείτε την εδώ!