30 Αυγ 2010

Δύο τα ονόματα που ακούγονται για αμυντικό χαφ

Πιθανώς πολύ κοντά στην απόκτηση του 28χρονου Ρικάρντο Ντάνι της ρουμανικής Cluz να βρίσκεται ο Ηρακλής σύμφωνα με ρουμανικό δημοσίευμα το οποίο κάνει λόγο για συμφωνία παίκτη - ομάδας.

Το δημοσίευμα (διαβάστε το εδώ) μετεφρασμένο στα αγγλικά:

Midfielder Dani (28 years) was offered by Iraklis team that develops and Victoras Iacob Bogdan Mara. Portughezul care mai are un an de contract cu CFR Cluj a discutat cu staff-ul din Gruia şi a decis că e mai bine să dea curs ofertei din Grecia. PORTUGUESE has one year contract with CFR Cluj discussed with staff of Gruia and decided it was better to pursue the offer from Greece. 



Αναφέρει δηλαδή πως του έγινε πρόταση από τον Ηρακλή και αυτός την δέχτηκε, (μάλλον με λύση συμβολαίου με την Κλουζ.) Σε άλλο άρθρο της ιστοσελίδας(διαβάστε εδώ) αναφέρεται ότι ο παίκτης δεν είναι στα πλάνα του προπονητή της Κλουζ, αν και ο Dani φαίνεται να μην ξέρει για κάποια πρόταση (??)

Ίσως και εντός της ημέρας υπάρξει κάποια εξέλιξη.
ο παίκτης στη wikipedia
ο παίκτης στο transfermarkt

πηγή: Ευχαριστούμε το φίλο SOLTANI στο chat που μας ανέφερε το δημοσίευμα



"Έπαιξε" όμως σήμερα και ο 27χρονος Σλοβένος Darijan Matic (Ντάριγιαν Μάτιτς) με καριέρα σε Σλοβενία και Ρουμανία, αλλά και με 7 συμμετοχές στην Εθνική Σλοβενίας (γι αυτό και διεθνής).

Τη χρονιά που μας πέρασε ήταν βασικός στη Rapid Βουκουρεστίου με 29 συμμετοχές και 1 γκολ. Αναμένουμε την πιθανή εξέλιξη της υπόθεσης αν φυσικά δεν είναι ράδιο αρβύλα.



ο παίκτης σε wikipedia και transfermarkt

Πηγή: http://iraklis-news.blogspot.com