18 Σεπ 2010

Ηρακλης - ΑΕΛ

Αλλο ενα Σαββατο,αλλο ενα ματς της Ηρακλαρας για τον δρομο προς την κατακτηση του Πρωταθληματος και του Κυπελλου Ελλαδας. Διοτι κακα  τα ψεμματα αυτοι πρεπει (και ειναι ) οι στοχοι του Ηρακλη που ολοι ονειρευομαστε. Επανερχομαστε ομως στο σημερινο ματσακιον αδερφια συν-Ηρακλειδεις.

ΑΕΛ λοιπον ο σημερινος αντιπαλος του Ηρακλη.Την ειδα στους 2 αγωνες τις και τολμω να πω οτι δεν με εντυπωσιασε παρα μονο στο δευτερο ημιχρονο του τελευταιου αγωνα της,εναντιον του ΑΟΚ. Κατεβασιες πολλες,τελικες,συνδιασμοι ποδοσφαιριστων,αλλα ελειπε η τελικη προσπαθεια. Δεν μπορουσαν ρε αδερφε να βαλουν την μπαλα στα διχτυα. Ο ΑΟΚ παλι απο την αλλη ειχε περιοριστει σε σακο του μποξ και προσπαθουσε να ξεκλεψει καμια φαση με τις κοντρα επιθεσεις στο μισο γηπεδο,οπου τον ειχε κλεισει η ΑΕΛ. Υποθετω πως και σημερα ετσι θα κατεβει ο Παπακωστας.Συντηρητικα στην αρχη να διαβασει το παιχνιδι το πρωτο 20λεπτο και μετα θα πιεσει για να πετυχει το γκολ.

Εδω καλειται ο Μαρινος ομως να του παρει την ''ταυτοτητα'' και να μπει απο νωρις στο παιχνιδι επιθετικα.Να μην φοβηθει να χτυπησει το ματς στα ισα 90' και να μην περιμενει να φαμε γκολ για να το γυρισουμε σε επιθετικο συστημα.Απο την αρχη κατα την γνωμη μου πρεπει να κατεβει με ενα 4-4-2 και να ψαξει ΤΑ γκολ. Να κλεισει την ΑΕΛ στα καρε της και να την πυροβολαει ανελεητα επι 90 λεπτα. Δεν πρεπει να δειξει μικροτητες και φοβο,ωστε να παρει το Χ και απο εκει οτι παρουμε καλο ειναι. Πρεπει να κερδηθει ο αγωνας παση θυσια! Πρεπει αλλος ενα ανταγωνιστης για την 5αδα και το κυπελλο απο νωρις να βρισκεται πισω μας και να μας κυνηγαει. Γιατι η ΑΕΛ κακα τα ψεμματα ''στα χαρτια'' ειναι ομαδα που εχει ιδιους στοχους με εμας. Νικη εστω και με 0,1-0. 


Περιμενουμε να δουμε εναν ομορφο αγωνα και μια ακομη πιο ομορφη και αγρια μαχη των παγκων στο σημερινο ματσακι... Οσο για τον κοσμο? Τι να πει κανεις,αμα χρειαζεται ακομη προτροπες να στηριξει,αν χρειαζεται ακομη παρακαλητα και ανακοινωσεις συσπειρωσης καποιος,ωστε να το αποφασισει να πατησει το ποδι του σημερα στο γηπεδο,τοτε αυτος δεν μπορει να λεει οτι ειναι φιλος του Ηρακλη... Σημερα το γηπεδο απλα πρεπει να εχει την ιδια εικονα,με το καμινι της 1ης Αγωνιστικης... Η ομαδα το αξιζει και το δειχνει...Απομενει ο κοσμος (ο πολυς) να το δειξει οτι θα ειναι εκει και δεν θα ειναι οπως χρονια τωρα ''απων''.


Ενας (μη) Ηρακληδευς


Υ.Γ. Νικη και παρτυ στο καλυτερο πεταλο του κοσμου...

Υ.Γ.2. Ηρακλη,τι αρρωστεια εισαι εσυ?...