25 Σεπ 2010

Ηρακλης - Καβαλα

Καλησπερα αδερφια Ηρακλειδεις,αλλο ενα σαββατοκυριακο ξεκινησε με την Ηρακλαρα να παιζει αυτην την φορα τον αγωνα της Κυριακη. Πολλα τα βλεμματα που στρεφονται στο Καυτανζογλειο πλεον μιας και ο Ηρακλης φιγουραρει (οπως πρεπει) στην πρωτη θεση.Βλεπεται αδερφια ο Ηρακλης ειναι αξιος σχολιασμου μονο οταν κερδιζει κι ειναι στην πρωτη θεση,αλλιως τα διαφορα Site και οι εφημεριδες μιλανε για τον Ηρακλη μονο ,οταν ''εμφανιζονται προβληματα''.


Την Καβαλα λεπον την ειδα στα 2 τελευταια ματς και εχω συμπερανει καποια πραγματα.Την ειδα στην Λαρισα να παιζει ωραιο και συμπαγες ποδοσφαιρο,με καθετες μπαλιες και σεντρες αλλα αναποτελεσματικοτητα.Αυτο της στοιχησε.Στον επομενο αγωνα εναντιον τον Παναθηναικο,την ειδα πιο σοβαρη.Ανασυνταγμενη και με αγωνιστικους προσανατολισμους στο γηπεδο.Ηξερε τι εκανε και ηξερε ποιον αντιμετωπιζε. Επαιζε απο τα ακρα,καθετες μπαλιες στον Νταρσεβιλ και σεντρες στους ψηλους της. Αναποτελεσματικη παλι μιας και μπορουσε να ειναι 3-0 ακομη και 4-0 το ματς,αλλα τα καταφερανε και φεραν μια ισοπαλια 2-2.Αποψη δικη μου, οτι μετρησε το βαρος της φανελας. Πολυ ελαφρυ... Δεν μπορεσαν να διαχειριστουν το υπερ τους σκορ οι της Καβαλας και φοβηθηκαν και κλειστηκαν να το κρατησουν...Εκει χτυπησε ο Παναθηναικος.

Ο Ηρακλης μας απο την αλλη εδειξε μια αλλοπροσαλλη εικονα στο Καυτανζογλειο,το προηγουμενο Σαββατο. Πολυ λιγη κατοχη,μεγαλα διαστηματα ασυντονησιας επιθετικα και μηδεν αναπτυξη 75 λεπτα. Εδωσε την κατοχη ολοκληρωτικα στην ΑΕΛ και εχασε το κεντρο κατα κρατος.Χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι κινδυνεψε. Φλυαρη η υπεροχη του αντιπαλου μιας και εφτανε 4-5 μετρα εξω απο την μεγαλη περιοχη και εκει τελειωνε ο περιπατος. 2-3 φασεις,οπου και γιναν οι τελικες,αλλα εκει κατα κυριο λογο η τυχη των επιτηθεμενων δουλεψε παρα η ικανοτητα τους... Προσωπικη μου αποψη,πως η ομαδα αμυνθηκε αριστα για 90 λεπτα,δεν ηξερε ομως τι να κανει απο το 6 και μπροστα...Μονος ενα Κομπαγιασι ετρεχε,μαρκαρε,προσπαθουσε στην αναπτυξη και τιποτα παραπανω. Γιακομπ πολυ ξυλο αλλα τιποτα παραπανω.Οι δε Σισιτς και Μαρα κακοι εως και αδιαφοροι. Μεγαλη απωλεια ο Πιτου και ο Κομπαγιασι αλλα πιστευω πως ο Σολτανι επαξια θα καλυψει το κενο των 2 στα αριστερα...

Μαρινο αυριο κατεβα και παιξε μπαλα.Μην κλειστεις και μην προσπαθησεις να κρατησεις το 0 πισω και μετα απο εκει και μπροστα οτι γινει. Βγαλε τον Μανωλη και βαλε τον Ρομαν-Καρλινιος για να παρουμε το Κεντρο και να κανουνε παιχνιδι τα χαφ μας. Δωσε στην ομαδα την δυνατοτητα να εχει κατοχη και να προσπαθησουν τα χαφ μας να οργανωσουν. Μην πας σε λυσεις αναγκης. Βγαλε τον Τασο απο πισω και βαλε επιτελος τον Κυριαζη η τον Κατσικα να τους δουμε και βαλε επιτελους τον Χοσεμι στην δεξια θεση του Σεντερ μπακ,να παιξει σαν ανθρωπος. Χτυπα το ματς αυριο Μαρινο ειναι Must win.


Οσο για τον κοσμο οτι και να πει κανεις λιγο ειναι.Τι περιμενεις κυριε σπορακια Ηρακληδεα να δεις αλλο για να ερθεις? Πανηγυρακια ωραια ειναι και ολοι σκανε μυτη για την λεζαντα στα μεγαλα ματς. Η στηριξη σου ομως χρειαζεται σε καθε αγωνα. Αν δεν το εχεις παρει ακομη αποφαση τωρα που η ομαδα ξερει να παιρνει αποτελεσματα,τωρα που ειναι πρωτη και που την διοικουν δικα της παιδια,τοτε δεν θα την παρεις ποτε. Θα σου το πω μεσω αυτου του Blog κυριε σπορακια Ηρακληδεα.Ελα στο γηπεδο αλλιως πανε να γαμ!θεις. Αν δεν αποφασισες ακομη να ερθεις και περιμενεις ''και αλλα να δεις'' και ο καιρος ειναι ''χαλια και βρεχει'' δεν σε θελουμε..Δεν θελουμε μιζερους του λογου σου...Αλλαζουμε και φτιαχνουμε καινουριο κοσμο...Δικια σου ευκαιρια να αλλαξεις τελευταια...


Ενας (μη) Ηρακληδευς


Υ.Γ. Ηρακλη τι αρρωστεια εισαι εσυ?

Υ.Γ.2 Αντε να μας παιζει αυριο καθε ΜΜΕ σαν πρωτους...